Publikavimo data: 2024-01-06
Sūrio pyragaičiai be miltų receptas
Klasikinius varškės sūrelius be miltų paruošti gana paprasta ir greita. Juos galima gaminti iš bet kokios rūšies varškės - varškės, įprastos varškės ar net varškės masės. Geriausia vartoti sausą ir kuo šviežesnę varškę. Jei varškė šlapia nuo išrūgų, į ją įberkite manų kruopų ir palikite pastovėti. Šį patiekalą galima gaminti ir keptuvėje, ir orkaitėje. Sūrio pyragaičiai be miltų bet kokiu atveju būna purūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Jei turite grūdų varškės, pertrinkite ją per trintuvą arba labai gerai sutrinkite šakute. Ji turi būti be gumuliukų.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį varškę. Įdėkite kiaušinį, druską, cukrų ir gerai išmaišykite. Tada po truputį suberkite manų kruopas. Manų kruopų gali prireikti daugiau arba mažiau, viskas priklauso nuo varškės drėgnumo.
Žingsnis 3
Leiskite tešlai 15 minučių išbrinkti. Taip užtikrinama, kad tešla nebūtų sausa, o manų kruopos neskilinėtų ant dantų.
Žingsnis 4
Patikrinkite, ar tešla nėra per sausa ir nelimpa prie rankų. Jei tešla vis dar sausa, leiskite jai dar šiek tiek pastovėti, tada galite įmušti dar vieną kiaušinį. Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir šiek tiek paspauskite juos rankomis, kad būtų maždaug 2 cm storio. Galite paimti krakmolo ir truputį pabarstyti sūrelių viršų, bet tai nėra būtina.
Žingsnis 5
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Labai svarbu tai daryti ant vidutinės ugnies, kad sūrio pyragėliai nesudegtų ir neišsiplėstų. Į keptuvę dėkite suplotus rutuliukus ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Jie turėtų paruduoti ir tapti šiek tiek auksinės spalvos. jei nenorite naudoti aliejaus, kepkite sūrio pyragėlius ant sausos keptuvės. Tačiau tokiu atveju įsitikinkite, kad jie nesudegs.
Žingsnis 6
Sūrio pyragėlius patiekite su šiuo padažu.
Kategorijos