Publikavimo data: 2025-08-20
Sūrio pyragaičiai "Classic"
Esu išbandžiusi daugybę sūrio pyragų receptų, bet grįžau prie išbandyto klasikinio recepto. Sūrio pyragaičiai gavosi labai gražūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Paimkite varškę, cukrų, kiaušinį, miltus ir viską gerai išmaišykite dubenyje. Sūrio pyrago mišinys neturi būti per sausas ar drėgnas. Jis turi sulipti ir išlaikyti formą. Jei reikia, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 2
Drėgnomis rankomis paimkite šaukštą mišinio ir suformuokite rutuliuką. Suplokite jį į plokščią formą ir iš abiejų pusių apvoliokite miltuose. Padėkite ant lentelės arba lėkštės.
Žingsnis 3
Dėkite sūrio pyragėlius į karštą sviestu pateptą keptuvę ir kepkite, kol taps traškūs. Karštis turi būti vidutinis, kepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos