Publikavimo data: 2024-01-06
Sūrio pyragaičiai su bananais receptas
Sūrio pyragaičiai su bananais ir varške bus įdomi pusryčių variacija. Jiems paruošti paimkite labai prinokusį ar net pernokusį bananą. Taip jie bus saldesni. Rinkitės ūkininkų varškę, grūdėtą ir gana sausą. Nuo varškės drėgnumo priklausys, kiek miltų reikės įdėti. Ruošiant varškės pyragėlius su bananais ir varške, svarbu laikytis recepto žingsnis po žingsnio. Tada pats procesas atrodys greitas ir lengvas. O pusryčiai - labai skanūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus ingredientus. Varškę sutrinkite šakute arba pertrinkite per blenderį. Svarbu, kad ji būtų be gumuliukų. Bananą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį ir cukrų. Gerai išmaišykite. Stenkitės, kad mišinyje būtų kuo mažiau gumuliukų. Įberkite 2 valgomuosius šaukštus miltų. Tiek turėtų pakakti, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos. Jei jos nepakanka, įpilkite daugiau. Išmaišykite masę. Rezultatas turėtų būti prie rankų nelimpanti, bet ne per tiršta tešla.
Žingsnis 3
Likusius miltus išbarstykite ant stalo arba pjaustymo lentos. Užtepkite maždaug šaukštą varškės mišinio ir išlyginkite. Į vidų įdėkite banano griežinėlį ir užspauskite kraštus į vidurį, kad gautųsi sūrio pyragas su bananu viduje.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Jis turi būti gerai įkaitęs ant vidutinės ugnies. Sudėkite sūrio pyragėlius ir kepkite ant tos pačios ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Jie turi būti apskrudę ir auksinės spalvos. Jei nenorite naudoti aliejaus, sūrio pyragėlius galite kepti ant sausos keptuvės, tačiau tokiu atveju turite būti atsargūs, kad jų nesudegintumėte.
Žingsnis 5
Papuoškite sūrio pyragėlius dar vienu griežinėliais supjaustytu bananu ar kitu vaisiumi. Pabarstykite patiekalą cukraus pudra.
Kategorijos