Publikavimo data: 2024-02-04
Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis receptas
Kaip iš varškės su manų kruopomis paruošti purius sūrio pyragėlius? Paprasta! Varškę pertrinkite per sietelį, kad sūreliai būtų purūs, įberkite į masę žiupsnelį vanilinio cukraus, kad patiekalas būtų kvapnesnis, ir kepkite keptuvėje.
Žingsnis 1
Varškę pertrinkite per vidutinį sietelį ir gerai nuspauskite sūrmaišiu. Kiaušinį iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad jis būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Varškę sumaišykite su kiaušiniu, manų kruopomis, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Gerai išmaišykite ir palikite 15-20 minučių, kad manų kruopos šiek tiek išbrinktų.Manų kruopų kiekis priklauso nuo varškės kokybės. Orientuokitės pagal konsistenciją: paruoštas varškės mišinys sūreliams turi būti sausas ir gerai išlaikyti formą, kai jį suspaudžiate delne.
Žingsnis 3
Darbo paviršių lengvai pabarstykite miltais. Padalykite varškės masę ir formuokite rutuliukus, tada formuokite sūrio pyragėlius.
Žingsnis 4
Kepkite sūrio pyragėlius įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kol paruduos.
Kategorijos