Publikavimo data: 2024-06-12
Sūrio pyragaičiai su rudųjų ryžių miltais
Visą gyvenimą man niekaip nepavykdavo iškepti skanių sūrio pyragų kaip kavinėse ir restoranuose. Atsitiktinai viename restorane pamačiusi paruoštų sūrio pyragų sudėtį, pradėjau eksperimentuoti su proporcijomis ir ingredientais. Iš pradžių ėmiau tik kvietinių miltų, jie pasirodė nelabai skanūs, nors mano šeima namuose juos valgė su malonumu. Tada turėjau patirties su įvairių grūdų miltais. Nelabai skanūs, bet naudingi. O tada atėjo eilė ryžių miltams. Tai buvo mano laimingasis bilietas. Ir kartu su keliais šaukštais krakmolo iš jų pavyko pagaminti puikius sūrio pyragėlius!
Žingsnis 1
Dubenyje gerai išsukite varškę su kiaušiniais ir cukrumi.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir krakmolą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Drėgnomis rankomis suformuokite sūrio pyragėlius ir apvoliokite juos miltuose.
Žingsnis 4
Kepkite alyvuogių aliejuje, kol iškeps.
Kategorijos