Sūrio pyragaičiai su rudųjų ryžių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Sūrio pyragaičiai su rudųjų ryžių miltais

Visą gyvenimą man niekaip nepavykdavo iškepti skanių sūrio pyragų kaip kavinėse ir restoranuose. Atsitiktinai viename restorane pamačiusi paruoštų sūrio pyragų sudėtį, pradėjau eksperimentuoti su proporcijomis ir ingredientais. Iš pradžių ėmiau tik kvietinių miltų, jie pasirodė nelabai skanūs, nors mano šeima namuose juos valgė su malonumu. Tada turėjau patirties su įvairių grūdų miltais. Nelabai skanūs, bet naudingi. O tada atėjo eilė ryžių miltams. Tai buvo mano laimingasis bilietas. Ir kartu su keliais šaukštais krakmolo iš jų pavyko pagaminti puikius sūrio pyragėlius!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio pyragaičiai su rudųjų ryžių miltais Žingsnis 1
Dubenyje gerai išsukite varškę su kiaušiniais ir cukrumi.

Žingsnis 2

Sūrio pyragaičiai su rudųjų ryžių miltais Žingsnis 2
Suberkite miltus ir krakmolą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Drėgnomis rankomis suformuokite sūrio pyragėlius ir apvoliokite juos miltuose.

Žingsnis 4

Kepkite alyvuogių aliejuje, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos