Publikavimo data: 2024-06-15
Sūrio pyragaičiai su skrudintomis sezoninėmis uogomis
Net nedidelė varškės porcija pusryčiams padeda geriau įveikti stresą ir mažina nerimą. O kaip sūrio pyragaičiai iš varškės tyrės, apkepti svieste iki auksinės plutelės? Ir papuošti uogomis bei granola. Maistinga, skanu ir kaip tik tai, kas padeda jaukiai įsitaisyti viduje.
Žingsnis 1
Varškę pertrinkite per smulkų sietelį. Kiaušinio trynį sumaišykite su cukrumi ir druska, supilkite į varškę ir gerai išminkykite. Tada įmaišykite vanilės esenciją ir miltus. Iš tešlos išminkykite sūrelius.
Žingsnis 2
Ant kukurūzų krakmolu pabarstytos lentelės suformuokite dešrelę, supjaustykite ją į 4-5 storus sūrio paplotėlius ir visiškai apvoliokite krakmole.
Žingsnis 3
Nepridegančioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite sūrio pyragėlius. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos, tada apverskite ir kepkite dar 1-2 minutes.
Kategorijos