Publikavimo data: 2024-06-08
Sūrio pyragaičiai su traškia plutele
Sūrio pyragai pagal mamos receptą. Pagrindinis jų skirtumas tas, kad jie kepami be miltų, bet gerai išlaiko formą.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę, trynius, cukrų, manų kruopas ir grietinę. Kad varškėtukai būtų minkštesni, mišinį galite suplakti mikseriu.
Žingsnis 2
Palikite 15 minučių, kad manų kruopos išbrinktų. Įkaitinkite keptuvę.
Žingsnis 3
Pradėkite formuoti sūrio pyragėlius. Pabarstykite lentą manų kruopomis, paimkite maždaug šaukšto dydžio masės dalį ir iš visų pusių apvoliokite ją manų kruopose. Dėkite ant pabarstytos lentos ir stikline formuokite kiekvieną sūrio pyragėlį.
Žingsnis 4
Perkelkite sūrio pyragėlius į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol iškeps. Sūrio pyragėlius taip pat galima užšaldyti, kad būtų galima greitai paruošti pusryčius, kai trūksta laiko.
Kategorijos