Sūrio pyrago paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Sūrio pyrago paplotėliai

Tai mano mėgstamiausias vaikystės receptas. Šį patiekalą dažnai gamindavome su broliu, kai mama grįždavo iš darbo, jos laukdavo pilna lėkštė koldūnų ir visi kartu gerdavome arbatą. Desertas labai paprastas, bet nepaprastai skanus ir švelnus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio pyrago paplotėliai Žingsnis 1
Varškę sutrinkite su cukrumi, įmuškite 2 kiaušinius, persijokite miltus ir įberkite sodos. Užminkykite tešlą. Iškočiokite dešrą, supjaustykite ir suformuokite maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Kepdami jie padidės.

Žingsnis 2

Sūrio pyrago paplotėliai Žingsnis 2
Kepkite koldūnus į vidutinio karštumo įkaitintą aliejų ir sumažinkite ugnį, kad varškė iškeptų. Kepkite, kol paruduos, maišydami, kad koldūnai nepriliptų prie dugno. Perkelkite į lėkštę, išklotą popieriniu rankšluosčiu, kad išbėgtų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos