Publikavimo data: 2024-04-28
Sūrio rutuliukai alui
Alaus sūrio rutuliukai yra geras įprastų užkandžių pakaitalas. Jie gaminami namuose, todėl galite kontroliuoti, kokius ingredientus naudosite. Tokius rutuliukus pagaminti gana paprasta, svarbiausia laikytis visų recepto žingsnių. Pagrindinė sąlyga - stebėti kepimo procesą, kad rutuliukai nebūtų perkepę ir neišdžiūvę viduje.
Žingsnis 1
Suformuokite rutuliukus. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinius, miltus ir prieskonius. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Iš sūrio tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 2
Fry. Keptuvėje arba keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Kepkite rutuliukus dalimis, kol jie taps auksinės spalvos. Iškeptus sūrio rutuliukus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius. Pabarstykite rutuliukus druska ir aitriosiomis paprikomis. Išmaišykite.
Kategorijos