Publikavimo data: 2024-04-28
Sūrio rutuliukai džiūvėsėliuose
Sūrio rutuliukai - puikus užkandis prie alaus. Vienas populiariausių bet kuriame bare ar užeigoje. Sūrio rutuliukai kepami keptuvėje ir džiūvėsėliuose, tačiau tam nereikia keptuvės. Rutuliukus galima kepti net keptuvėje. Laikydamiesi klasikinio sūrio kukulių recepto namuose, gausite traškų ir skanų užkandį. Paruošimas užtruks tik 15 minučių.
Žingsnis 1
Suformuokite rutuliukus. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinį, 3 valgomuosius šaukštus miltų, druską ir pipirus. Iš mišinio suformuokite nedidelius rutuliukus. Kiekvieną sūrio rutuliuką apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 2
Apkepkite rutuliukus. Aukštasuolėje keptuvėje arba nedideliame puode gerai įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite sūrio rutuliukus 3-5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos