Sūrio rutuliukai džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Sūrio rutuliukai džiūvėsėliuose

Sūrio rutuliukai - puikus užkandis prie alaus. Vienas populiariausių bet kuriame bare ar užeigoje. Sūrio rutuliukai kepami keptuvėje ir džiūvėsėliuose, tačiau tam nereikia keptuvės. Rutuliukus galima kepti net keptuvėje. Laikydamiesi klasikinio sūrio kukulių recepto namuose, gausite traškų ir skanų užkandį. Paruošimas užtruks tik 15 minučių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
559 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
54 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio rutuliukai džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Suformuokite rutuliukus. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinį, 3 valgomuosius šaukštus miltų, druską ir pipirus. Iš mišinio suformuokite nedidelius rutuliukus. Kiekvieną sūrio rutuliuką apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 2

Sūrio rutuliukai džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Apkepkite rutuliukus. Aukštasuolėje keptuvėje arba nedideliame puode gerai įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite sūrio rutuliukus 3-5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos