Sūrio suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sūrio suflė

Sūrio suflė yra klasikinis prancūziškas užkandis. Jei norite nustebinti svečius kuo nors neįprastu, šis patiekalas kaip tik tinka. Sūrio suflė galima patiekti ir kaip karštą užkandį, ir kaip garnyrą prie mėsos patiekalų. Labai tinka pusryčiams.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio suflė Žingsnis 1
Ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir supilkite pieną. Tada nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir tryniais. Druska. Baltymus išplakite iki lengvų putų ir sumaišykite su pieno mišiniu.

Žingsnis 2

Sūrio suflė Žingsnis 2
Paruoštą mišinį supilkite į kepimo formą ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Sūrio suflė kepkite orkaitėje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos