Publikavimo data: 2024-10-23
Sūrio suktinukai pusryčiams
Mėgstu sveikus ir nekaloringus pusryčius. Man taip pat patinka gaminimo estetika, sūrio suktinukai skoniu primena tradicinį omletą, bet atrodo labai tvarkingai ir gražiai. Šiek tiek išsilydę sūrio gabalėliai leidžia mėgautis nepakartojamu jo skoniu kartu su kvapniomis žolelėmis. Patiekalą patiekiu karštą iškart po gaminimo, prie jo puikiai tiks nesaldinta juodoji arbata be priedų. Porą valandų palaikykite šaldytuve, po to patartina pašildyti mikrobangų krosnelėje, kad sūris vėl išsilydytų.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, susmulkinkite žalumynus, supjaustykite sūrį griežinėliais.
Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus ir trynius su druska išplakite atskiruose dubenyse.
Žingsnis 3
Į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę pirmiausia išplakite trynį.
Žingsnis 4
Ant paskrudintų trynių dėkite sūrio griežinėlius.
Žingsnis 5
Suvyniokite trynį.
Žingsnis 6
Baltymus sumaišykite su žalumynais ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 7
Kai baltymai iškepa, ant viršaus dėkite trynių ritinėlį ir toliau susukite į ritinėlį.
Žingsnis 8
Sudėkite vyniotinį į lėkštes, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Kategorijos