Sūrio suktinukas su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Sūrio suktinukas su krabų lazdelėmis

Sūrio suktinukas su krabų lazdelėmis suteiks šventinį akcentą bet kokiam patiekalui. Paprastai jis patiekiamas kaip šaltas užkandis. Tačiau sūrio vyniotinį galite pasiimti į darbą ar iškylą kaip apetitą žadinantį užkandį. Rinkdamiesi krabų lazdeles atidžiai žiūrėkite į produkto galiojimo datą. Geriau atsisakykite pirkti, jei yra storas glaisto sluoksnis, yra pilkų ar geltonų dėmių, o pačios lazdelės prilimpa prie rankų. Toks produktas yra pasenęs.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio suktinukas su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Atskirkite virtus kiaušinius į trynius ir baltymus. Trynius sutrinkite, baltymus smulkiai supjaustykite. Česnaką ir krabų lazdeles sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite žalumynus. Viename dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius ir krabų lazdeles. Užpilkite 1 valgomąjį šaukštą majonezo arba natūralaus jogurto. Kruopščiai išmaišykite. Kitame dubenyje sumaišykite česnaką ir kiaušinių baltymus. Pagardinkite druska ir majonezu. Produktus sumaišykite.

Žingsnis 2

Sūrio suktinukas su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Pasirūpinkite sūriu. Įdėkite jį į sunkų maišelį arba suvyniokite į maistinę plėvelę. Išvyniokite jį kočėlu į ploną sluoksnį nenuimdami vyniojimo plėvelės.

Žingsnis 3

Sūrio suktinukas su krabų lazdelėmis Žingsnis 3
Puoškite ritinį. Nuo viršutinio vyniotinio sluoksnio nuimkite sūrio sluoksnį. Tolygiu sluoksniu užtepkite baltyminio įdaro. Tada užtepkite sluoksnį įdaro su krabų lazdelėmis. Ant viršaus pabarstykite žolelėmis. Suformuokite sūrio vyniotinį naudodami maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos