Publikavimo data: 2024-06-17
Sūrio varškėčiai
Šiuo receptu su manimi pasidalijo draugė. Puikus pusryčių patiekalas, kuris patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Varškėčius geriausia valgyti dar karštus, kol sūris dar tempia.
Žingsnis 1
Varškę sutrinkite šakute. Tada įmuškite kiaušinį ir viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite žoleles ir sudėkite į varškę, išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į keptuvę įkaitinkite aliejų.
Žingsnis 5
Kai aliejus įkaista, dėkite į jį bet kokios formos varškės paplotėlius, formuodami juos ranka. Kepkite, kol paruduos, iš pradžių iš vienos, paskui iš kitos pusės.
Kategorijos