Publikavimo data: 2024-04-28
Sūrio varškės rutuliukai
Sūrio varškės rutuliukai yra viena iš klasikinio sūrio kukulių recepto variacijų. Šie rutuliukai yra traškūs išorėje dėl kepimo ir minkšti viduje dėl varškės. Receptas paprastas, užkandis pavyks bet kuriai šeimininkei. Svarbiausia stebėti kepimo procesą, kad rutuliukai nesudegtų.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio tešlą. Sumaišykite varškę ir sviestą iki vientisos masės. Kad konsistencija būtų švelnesnė, galite naudoti mikserį. Sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Apkepkite rutuliukus. Iš mišinio suformuokite mažus rutuliukus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose. Įkaitinkite augalinį aliejų aukštai pakeltoje keptuvėje. Kepkite rutuliukus, kol taps auksinės spalvos, ir nepamirškite pamaišyti, kad jie nesuliptų.
Kategorijos