Sūrio varškės rutuliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Sūrio varškės rutuliukai

Sūrio varškės rutuliukai yra viena iš klasikinio sūrio kukulių recepto variacijų. Šie rutuliukai yra traškūs išorėje dėl kepimo ir minkšti viduje dėl varškės. Receptas paprastas, užkandis pavyks bet kuriai šeimininkei. Svarbiausia stebėti kepimo procesą, kad rutuliukai nesudegtų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
626 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
64 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio varškės rutuliukai Žingsnis 1
Paruoškite sūrio tešlą. Sumaišykite varškę ir sviestą iki vientisos masės. Kad konsistencija būtų švelnesnė, galite naudoti mikserį. Sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Sūrio varškės rutuliukai Žingsnis 2
Apkepkite rutuliukus. Iš mišinio suformuokite mažus rutuliukus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose. Įkaitinkite augalinį aliejų aukštai pakeltoje keptuvėje. Kepkite rutuliukus, kol taps auksinės spalvos, ir nepamirškite pamaišyti, kad jie nesuliptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos