Sūrios žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sūrios žuvies salotos

Švelniai sūdyta silkė gali būti įvairių patiekalų, pavyzdžiui, salotų, pagrindas. Sūdytos žuvies salotos su virtomis bulvėmis ir marinuotais svogūnais bus idealus užkandis prie šventinės vakarienės. Paruoštos lengvai sūdytos silkės galima nusipirkti parduotuvėje, tačiau geriau sūdyti žuvį patiems. Tam žuvis turi būti šviežia, nešaldyta, nepažeistos skerdenos ir vienodos spalvos. Pirmenybę reikėtų teikti Atlanto arba Ramiojo vandenyno silkėms.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrios žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į atskirą dubenį ir užpilkite actu. Palikite marinuotis 20 minučių. Tuo tarpu supjaustykite marinuotus agurkus ir 2 minutes palaikykite ant sietelio, kad nusivarvėtų skysčio perteklius. Bulves supjaustykite batonais. Smulkiai supjaustykite krapus, kad galėtumėte patiekti.

Žingsnis 2

Sūrios žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite druską, saulėgrąžų aliejų ir grūdėtąsias garstyčias. Tada išdėliokite bulves. Iš svogūnų nuspauskite actą. Tada sudėkite marinuotus agurkus, silkę ir svogūnus. Sudėkite žaliuosius žirnelius. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos