Publikavimo data: 2024-04-08
Sūris ir špinatai
Suluguni ir špinatai puikiai dera ant šventinio stalo. Sūris špinatams suteikia švelnumo ir minkštumo. Ar žinojote, kad "Suluguni" buvo ir tebėra tradiciškai gaminamas Gruzijoje, Samegrelo regione. Tai vienas garsiausių gruziniškų sūrių. O špinatai žinomi visame pasaulyje, ir maisto gaminimas iš jų yra visose virtuvėse.
Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite į ją aliejaus ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Tada sudėkite česnaką ir pakepinkite dar 2 minutes. Į svogūnus ir česnakus sudėkite špinatus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Troškinkite apie 15 minučių. Ant špinatų išdėliokite sūrio kubelius. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol sūris išsilydys.
Kategorijos