Sūris ir špinatai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Sūris ir špinatai

Suluguni ir špinatai puikiai dera ant šventinio stalo. Sūris špinatams suteikia švelnumo ir minkštumo. Ar žinojote, kad "Suluguni" buvo ir tebėra tradiciškai gaminamas Gruzijoje, Samegrelo regione. Tai vienas garsiausių gruziniškų sūrių. O špinatai žinomi visame pasaulyje, ir maisto gaminimas iš jų yra visose virtuvėse.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Sūris ir špinatai Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite į ją aliejaus ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Tada sudėkite česnaką ir pakepinkite dar 2 minutes. Į svogūnus ir česnakus sudėkite špinatus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Troškinkite apie 15 minučių. Ant špinatų išdėliokite sūrio kubelius. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos