Publikavimo data: 2024-05-12
Sūris su marinuotais agurkais
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sutarkuokite parmezaną ir mocarelą smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus. Nulupkite česnaką nuo odelės ir išspauskite jį per presą. Nuplaukite krapų šakeles, nuskalaukite vandens perteklių. Nupjaukite kotelius ir išmeskite, o puriąją dalį smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Sumaišykite sūrį, žoleles ir prieskonius. Kreminį sūrį, tarkuotą parmezaną ir mocarelą, smulkintus agurkus ir krapus sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite česnako, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite mišinį viršutiniam sluoksniui. Apkepkite šoninę iš abiejų pusių, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Čederio sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite švarias krapų šakeles, pašalinkite kotelius. Šoninę, čederį ir krapus sudėkite į plokščią dubenį ir gerai išmaišykite, kad gautųsi rutuliukai.
Žingsnis 4
Apvoliokite sūryje. Sūrio, žolelių ir agurkų rutuliukus iš visų pusių pamerkite į šoninės, čederio ir krapų mišinį. Padėkite užkandį į šaldytuvą 30 minučių.
Kategorijos