Sūris su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Sūris su marinuotais agurkais

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūris su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sutarkuokite parmezaną ir mocarelą smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus. Nulupkite česnaką nuo odelės ir išspauskite jį per presą. Nuplaukite krapų šakeles, nuskalaukite vandens perteklių. Nupjaukite kotelius ir išmeskite, o puriąją dalį smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Sūris su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sumaišykite sūrį, žoleles ir prieskonius. Kreminį sūrį, tarkuotą parmezaną ir mocarelą, smulkintus agurkus ir krapus sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite česnako, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Sūris su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Paruoškite mišinį viršutiniam sluoksniui. Apkepkite šoninę iš abiejų pusių, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Čederio sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite švarias krapų šakeles, pašalinkite kotelius. Šoninę, čederį ir krapus sudėkite į plokščią dubenį ir gerai išmaišykite, kad gautųsi rutuliukai.

Žingsnis 4

Sūris su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Apvoliokite sūryje. Sūrio, žolelių ir agurkų rutuliukus iš visų pusių pamerkite į šoninės, čederio ir krapų mišinį. Padėkite užkandį į šaldytuvą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos