Suši salotos su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Suši salotos su lašiša

Jei mėgstate japonišką virtuvę, o suši ir suktinukų formavimas reikalauja daug laiko, paruoškite suši salotas su lašiša. Ingredientai yra tie patys, kurie naudojami suktinukams, tačiau jų surinkimo būdas - pūstos salotos - pastebimai sutrumpins jūsų buvimą virtuvėje. Šios nepaprastos į pyragą panašios salotos taps bet kokios šventinės puotos puošmena.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suši salotos su lašiša Žingsnis 1
Dalį žuvies supjaustykite kubeliais, o kitą dalį supjaustykite plokštelėmis papuošimui. Į virtus ryžius įpilkite acto, druskos ir cukraus, išmaišykite ir padalykite į dvi dalis, į vieną dalį įberkite jūros dumblių.

Žingsnis 2

Suši salotos su lašiša Žingsnis 2
Pirmuoju sluoksniu sudėkite ryžius su jūros dumbliais, aptepkite juos grietinėlės sūriu. Antruoju sluoksniu dėkite žuvį, trečiuoju - agurkus, ketvirtuoju - ryžius, aptepkite sūriu. Ant viršaus dėkite avokadą, viduryje užtepkite sūrio. Papuoškite žuvies rožėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos