Publikavimo data: 2024-06-09
Suši salotos su lašiša
Jei mėgstate japonišką virtuvę, o suši ir suktinukų formavimas reikalauja daug laiko, paruoškite suši salotas su lašiša. Ingredientai yra tie patys, kurie naudojami suktinukams, tačiau jų surinkimo būdas - pūstos salotos - pastebimai sutrumpins jūsų buvimą virtuvėje. Šios nepaprastos į pyragą panašios salotos taps bet kokios šventinės puotos puošmena.
Žingsnis 1
Dalį žuvies supjaustykite kubeliais, o kitą dalį supjaustykite plokštelėmis papuošimui. Į virtus ryžius įpilkite acto, druskos ir cukraus, išmaišykite ir padalykite į dvi dalis, į vieną dalį įberkite jūros dumblių.
Žingsnis 2
Pirmuoju sluoksniu sudėkite ryžius su jūros dumbliais, aptepkite juos grietinėlės sūriu. Antruoju sluoksniu dėkite žuvį, trečiuoju - agurkus, ketvirtuoju - ryžius, aptepkite sūriu. Ant viršaus dėkite avokadą, viduryje užtepkite sūrio. Papuoškite žuvies rožėmis.
Kategorijos