Publikavimo data: 2024-06-09
Suši salotos su raudona žuvimi
Salotos - sušiai su raudona žuvimi yra švelnus ir skanus patiekalas. Tai puikus pasirinkimas tinginiams. Paruošti tokį patiekalą paprasta, nereikia visko vynioti į nori, o jis tikrai nustebins jūsų artimuosius ir svečius. Salotos gaunasi gražios ir skoniu labai primena Kalifornijos suktinukus. Kreminė ryžių pagalvėlė, švelni žuvis, sviestinis avokadas ir šviežias agurkas puikiai dera tarpusavyje ir sukuria skonių harmoniją. Salotas galite patiekti kaip užkandį arba kaip savarankišką patiekalą, jas porcijuojant mažesnio skersmens žiedu.
Žingsnis 1
Išvirkite sušių ryžius pasūdytame vandenyje. Tai nebūtinai turi būti suši ryžiai, galite naudoti ir įprastus apvalių grūdų ryžius. Galite naudoti vieną iš turimų virimo receptų.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį ir grietinėlę ir gerai išmaišykite. Įdėkite wasabi, prieš tai jį sumaišydami su trupučiu paruoštos grietinėlės mišinio. Padažą supilkite į virtus ryžius ir gerai išmaišykite. Smulkiai supjaustykite agurkus ir žuvies filė. Avokado minkštimą taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite taip pat kaip agurkus ir avokadą.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Patogu naudoti ne didesnį kaip 16 cm skersmens žiedą. Ant dugno sudėkite pusę virtų ryžių, tada kiaušinį. Ant kiaušinio sudėkite žuvį ir lengvai apšlakstykite augaliniu aliejumi. Tada avokado sluoksnis. Ant viršaus užberkite dar vieną sluoksnį ryžių. Ir viską užbaigkite agurkų sluoksniu.
Kategorijos