Publikavimo data: 2024-06-16
Susmulkinti kalakutienos kotletai
Jau seniai naudoju šį receptą, kurį radau kulinarijos knygoje. Laikui bėgant jį pritaikiau pagal savo poreikius. Paprastai kalakutiena visada būna sausa, bet šiuose kotletuose ji sultinga ir skani.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kalakutieną. Įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkintą svogūną, česnaką ir grietinę. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite ir suberkite miltus.
Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų.
Žingsnis 3
Atsargiai šaukštais pilkite kotletų mišinį į keptuvę, stengdamiesi, kad viršus būtų lygus, kad apvertus galinę pusę ji būtų iškepusi. Kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos