Publikavimo data: 2024-03-23
Sutirštinto pieno kremas su kakava
Švelnus kremas iš grietinėlės, kakavos miltelių ir kondensuoto pieno - paprastas, greitas, kvapnus ir labai skanus. Jis tinka ir jaukiems arbatos vakarėliams, ir biskvitiniams pyragams gardinti. Jei norite, kad tortams mirkyti būtų puresnės tekstūros, tiesiog įdėkite sviesto ir suplakite. Jei norite dar labiau šokoladinio skonio, į grietinėlę galite įmaišyti kartaus šokolado.
Žingsnis 1
Supilkite grietinėlę į puodą, pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Supilkite kakavą ir pradėkite maišyti plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite kondensuotą pieną į puodą ir kelias minutes plakite. Nuimkite nuo ugnies ir toliau maišykite. Būtina pasiekti, kad kremas būtų vientisas. Aromatui pagardinti įpilkite vanilino.
Žingsnis 4
Supilkite kremą į stiklinį indelį ir laikykite šaldytuve. Patiekite prie arbatos arba tepkite ant biskvitų.
Kategorijos