Sutrintos avietės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Sutrintos avietės

Vasaros laikotarpiu visada džiugina prinokusių uogų gausa. Ypač populiarios avietės. Šios uogos nepaprastai skanios ir kvapnios, o svarbiausia - naudingos. Avietėse yra vitaminų A, B1, B2, B9, C ir PP, taip pat mineralinių medžiagų. Siūlome pasigaminti aviečių tyrę su cukrumi ir lydytu pienu. Gausite lengvą gaivų kreminį aviečių skanėstą. Jei norite, į tyrę galite įpilti daugiau pieno ir pasigaminti kokteilį. Tyrę galima patiekti kaip savarankišką patiekalą arba naudoti desertams gaminti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sutrintos avietės Žingsnis 1
Į maišytuvo dubenį sudėkite avietes. Keletą uogų palikite papuošimui. Supilkite ištirpintą pieną ir cukrų.

Žingsnis 2

Sutrintos avietės Žingsnis 2
Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Sutrintos avietės Žingsnis 3
Supilkite tyrę į gilią lėkštę ir papuoškite nesmulkintomis uogomis. Aviečių tyrė paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos