Publikavimo data: 2024-09-16
Sutrintos avietės
Vasaros laikotarpiu visada džiugina prinokusių uogų gausa. Ypač populiarios avietės. Šios uogos nepaprastai skanios ir kvapnios, o svarbiausia - naudingos. Avietėse yra vitaminų A, B1, B2, B9, C ir PP, taip pat mineralinių medžiagų. Siūlome pasigaminti aviečių tyrę su cukrumi ir lydytu pienu. Gausite lengvą gaivų kreminį aviečių skanėstą. Jei norite, į tyrę galite įpilti daugiau pieno ir pasigaminti kokteilį. Tyrę galima patiekti kaip savarankišką patiekalą arba naudoti desertams gaminti.
Žingsnis 1
Į maišytuvo dubenį sudėkite avietes. Keletą uogų palikite papuošimui. Supilkite ištirpintą pieną ir cukrų.
Žingsnis 2
Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite tyrę į gilią lėkštę ir papuoškite nesmulkintomis uogomis. Aviečių tyrė paruošta. Gero apetito!
Kategorijos