Publikavimo data: 2025-08-17
Suvyniokite su aguonų įdaru
Šis vyniotinis pagamintas be gyvūninės kilmės produktų. Sojų pieną galima pakeisti kitu augaliniu pienu. Tinka veganams.
Žingsnis 1
Mieles išmaišykite šiltame vandenyje, įberkite 1 šaukštelį cukraus ir šiek tiek miltų iš bendro produktų kiekio, uždenkite ir padėkite į šiltą vietą 10 minučių. Persijokite miltus ir sumaišykite su cukrumi (20 g palikite įdarui), supilkite augalinį aliejų ir mieles. Užminkykite tešlą, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių.
Žingsnis 2
Pereikite prie įdaro. Sumaišykite aguonas su 20 g cukraus. Supilkite šiltą sojų pieną ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Po 40 minučių tešlą iškočiokite į kelių milimetrų storio stačiakampį. Ant tešlos dėkite aguonų įdarą.
Žingsnis 4
Suvyniokite ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos