Suvyniokite su aguonų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Suvyniokite su aguonų įdaru

Šis vyniotinis pagamintas be gyvūninės kilmės produktų. Sojų pieną galima pakeisti kitu augaliniu pienu. Tinka veganams.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Suvyniokite su aguonų įdaru Žingsnis 1
Mieles išmaišykite šiltame vandenyje, įberkite 1 šaukštelį cukraus ir šiek tiek miltų iš bendro produktų kiekio, uždenkite ir padėkite į šiltą vietą 10 minučių. Persijokite miltus ir sumaišykite su cukrumi (20 g palikite įdarui), supilkite augalinį aliejų ir mieles. Užminkykite tešlą, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių.

Žingsnis 2

Suvyniokite su aguonų įdaru Žingsnis 2
Pereikite prie įdaro. Sumaišykite aguonas su 20 g cukraus. Supilkite šiltą sojų pieną ir viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Suvyniokite su aguonų įdaru Žingsnis 3
Po 40 minučių tešlą iškočiokite į kelių milimetrų storio stačiakampį. Ant tešlos dėkite aguonų įdarą.

Žingsnis 4

Suvyniokite su aguonų įdaru Žingsnis 4
Suvyniokite ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, suktinukai, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, per 15 minučių, islandy, užkandis, sūrio užkandžiai, receptų knyga, sūrio suktinukai

Kategorijos