Publikavimo data: 2023-12-24
Suvyniokite su konservuotais saurienais receptas
Jei norite greitai ir be vargo paruošti užkandį svečiams ar tiesiog užkandį, puikiai tiks vyniotinis su konservuota saira. Visi ingredientai paprasti ir nebrangūs: pitos duona, žuvies konservai, kiaušiniai, sūris ir žolelės. Užkandis gaunasi lengvas, sultingas, bet kartu ir sotus. toks vyniotinis bus puikus užkandis ar šventinis skanėstas.
Žingsnis 1
Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite česnaką. Iš žuvies konservų nusausinkite visą skystį. Vietoj lašišos galite naudoti bet kokius kitus žuvies konservus: sairos, skumbrės ar tuno. Išvirkite kietai virtus kiaušinius ir juos nulupkite.
Žingsnis 2
Kiaušinius supjaustykite peiliu arba kiaušinių pjaustykle.Norėdami gerai nulupti kiaušinius, išvirtus smarkiai atvėsinkite lediniu vandeniu. Kiaušinius nulupkite tiesiai vandenyje, kad lukštai geriau nusiluptų!
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia arba smulkia tarka.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žoleles. Susmulkinkite česnaką arba išspauskite jį česnakų spaustuvu.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite žoleles, česnaką ir majonezą. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Ant stalo paskleiskite pitos lakštą ir aptepkite jį "žaliuoju" mišiniu.
Žingsnis 7
Žuvį sutrinkite šakute ir dėkite ant pitos.
Žingsnis 8
Kiaušinius sudėkite ant žuvies ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 9
Viską pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 10
Švelniai susukite pitą su įdaru į tvirtą ritinį.
Žingsnis 11
Suvyniokite vyniotinį į foliją ir įdėkite į šaldytuvą 30 minučių. Per tą laiką vyniotinis įsigers ir taps dar tvirtesnis.
Žingsnis 12
Atvėsusį vyniotinį supjaustykite 1,5-2 cm storio riekelėmis.
Žingsnis 13
Patiekite užkandį papuošę krapais. Mėgaukitės patiekalu.
Kategorijos