Publikavimo data: 2024-04-05
Suvyniokite su varškės kremu
Vienas iš varškės ir sausainių ritinio ingredientų gali būti kondensuotas pienas. Tradiciškai sutirštintas pienas nėra laikomas sveikiausiu produktu. Ir veltui! Šiame saldžiame skanėste yra daug kalcio, kalio ir magnio, net fosforo. Tačiau svarbiausia, kad šis sutirštintas pienas būtų gaminamas pagal GOST.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainius. Maišytuvo dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Plakite, kol taps tiršti ir putoti. Supilkite sausus ingredientus: miltus, vaniliną, kepimo miltelius. Gerai išmaišykite. Ant kepimo skardos išklokite pergamento lakštą. Ant jo paskleiskite paruoštą sausainių tešlą ir siųskite į iki 200 ˚C įkaitintą orkaitę 12 minučių. Paruoštą pyragą susukite į ritinį ir uždenkite rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite kremą. Į maišytuvo dubenį sudėkite varškę ir kondensuotą pieną. Plakite, kol mišinys padvigubės.
Žingsnis 3
Susukite ritinį. Išvyniokite vyniotinį ir gerai aptepkite jį kremu. Vėl sandariai susukite ir palikite 60 minučių sustingti šaldytuve.
Kategorijos