Publikavimo data: 2024-03-29
Suvynioti ryžiai
Prekybos centruose galite nusipirkti specialių ryžių, skirtų suktinukams ir suši. Tačiau jei jų neturite, rinkitės bet kokius kitus ryžius. Pavyzdžiui, įprastus apvalių grūdų ryžius, kurių kainos ir kokybės santykis yra daug geresnis nei ryžių, skirtų suktinukams.
Žingsnis 1
Išvirkite tinkamus ryžius suktinukams, vadovaudamiesi žingsnis po žingsnio pateiktu receptu. Paimkite puodą storu dugnu, suberkite ryžius ir užpilkite vandeniu. Pastatykite indą ant vidutinio kaitrumo viryklės. Uždenkite puodą dangčiu. Užvirinkite skystį ir sumažinkite kaitrą iki silpnos. Toliau virkite ryžius 15 minučių. Nuimkite puodą nuo kaitros ir nuimkite dangtį. Indą su ryžiais iš pradžių uždenkite rankšluosčiu, po to vėl uždenkite dangčiu. Palikite ryžius 15 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Norėdami paruošti padažą, nedideliame puodelyje sumaišykite actą, druską ir cukrų. Įkaitinkite, bet neužvirinkite, ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite ryžius suktinukams. Užpilkite padažą ant virtų ryžių ir maišykite, kol tolygiai susimaišys.
Kategorijos