Suvynioti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Suvynioti ryžiai

Prekybos centruose galite nusipirkti specialių ryžių, skirtų suktinukams ir suši. Tačiau jei jų neturite, rinkitės bet kokius kitus ryžius. Pavyzdžiui, įprastus apvalių grūdų ryžius, kurių kainos ir kokybės santykis yra daug geresnis nei ryžių, skirtų suktinukams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suvynioti ryžiai Žingsnis 1
Išvirkite tinkamus ryžius suktinukams, vadovaudamiesi žingsnis po žingsnio pateiktu receptu. Paimkite puodą storu dugnu, suberkite ryžius ir užpilkite vandeniu. Pastatykite indą ant vidutinio kaitrumo viryklės. Uždenkite puodą dangčiu. Užvirinkite skystį ir sumažinkite kaitrą iki silpnos. Toliau virkite ryžius 15 minučių. Nuimkite puodą nuo kaitros ir nuimkite dangtį. Indą su ryžiais iš pradžių uždenkite rankšluosčiu, po to vėl uždenkite dangčiu. Palikite ryžius 15 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 2

Suvynioti ryžiai Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Norėdami paruošti padažą, nedideliame puodelyje sumaišykite actą, druską ir cukrų. Įkaitinkite, bet neužvirinkite, ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Suvynioti ryžiai Žingsnis 3
Paruoškite ryžius suktinukams. Užpilkite padažą ant virtų ryžių ir maišykite, kol tolygiai susimaišys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos