Sveika pomidorų glazūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sveika pomidorų glazūra

Kiaušinių patiekalai yra tradicinis pusryčių patiekalas visame pasaulyje, o receptų yra daugybė. Mūsų receptas skirtas tiems, kurie nori pasigaminti puikios konsistencijos ir skonio glaistytą kiaušinį. Baltymas bus minkštas, kaip minkštai virto kiaušinio, o trynys tvirtas, bet labai švelnus. O pomidorai suteikia aromato, paįvairina skonį. Šiam receptui reikia šiek tiek daugiau laiko nei įprastai kiaušinienei, tačiau rezultatas to vertas. Norėdami išgauti norimą skonį ir prieskonius, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sveika pomidorų glazūra Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant didelės ugnies ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų, palaukite, kol įkais, ir tik tada sumažinkite kaitrą. Supjaustykite pomidorus griežinėliais ir sudėkite juos į keptuvę. Priklausomai nuo dydžio ir prinokimo, kepkite iš abiejų pusių po 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol nusilups odelė. Jas galima nuimti arba palikti, tai skonio reikalas.

Žingsnis 2

Sveika pomidorų glazūra Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite paruoštus kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais ir atsargiai supilkite į keptuvę. Uždenkite dangčiu ir tris minutes kepkite ant vidutinės ugnies. Tiek laiko užteks, kad kiaušinio baltymas ir trynys taptų idealios konsistencijos. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytą svogūną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos