Publikavimo data: 2024-06-08
Sveika pomidorų glazūra
Kiaušinių patiekalai yra tradicinis pusryčių patiekalas visame pasaulyje, o receptų yra daugybė. Mūsų receptas skirtas tiems, kurie nori pasigaminti puikios konsistencijos ir skonio glaistytą kiaušinį. Baltymas bus minkštas, kaip minkštai virto kiaušinio, o trynys tvirtas, bet labai švelnus. O pomidorai suteikia aromato, paįvairina skonį. Šiam receptui reikia šiek tiek daugiau laiko nei įprastai kiaušinienei, tačiau rezultatas to vertas. Norėdami išgauti norimą skonį ir prieskonius, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant didelės ugnies ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų, palaukite, kol įkais, ir tik tada sumažinkite kaitrą. Supjaustykite pomidorus griežinėliais ir sudėkite juos į keptuvę. Priklausomai nuo dydžio ir prinokimo, kepkite iš abiejų pusių po 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol nusilups odelė. Jas galima nuimti arba palikti, tai skonio reikalas.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite paruoštus kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais ir atsargiai supilkite į keptuvę. Uždenkite dangčiu ir tris minutes kepkite ant vidutinės ugnies. Tiek laiko užteks, kad kiaušinio baltymas ir trynys taptų idealios konsistencijos. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytą svogūną.
Kategorijos