Sveikas jūros gėrybių su makaronais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sveikas jūros gėrybių su makaronais receptas

Kas nemėgsta brokolių, tiesiog nėra bandęs šio patiekalo. Šie kopūstai puikiai dera su grietinėle, o jūros gėrybės sukuria įdomų derinį. Jei norite, jas galite pakeisti kalakutiena, vištiena ar mėsa, o grietinėlės padažą - sūrio ar česnakiniu padažu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Sveikas jūros gėrybių su makaronais receptas Žingsnis 1
Į kepimui naudojamą indą sudėkite brokolius, ant viršaus ryžių makaronus, tada smulkiai supjaustytą lašišą .

Žingsnis 2

Sveikas jūros gėrybių su makaronais receptas Žingsnis 2
Užpilkite grietinėle ir stikline vandens, pasūdykite ir siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos