Publikavimo data: 2025-08-16
Sveikas kalakutienos sultinys
Kalakutienos sultinys yra puiki alternatyva pirmiesiems mėsos patiekalams. Lengvas ir aromatingas, sotus ir skanus. Šis patiekalas puikiai tinka dietiniams valgiaraščiams ir vaikų maitinimui. Šios sriubos virimo principas toks pat, kaip ir bet kurios kitos mėsos: sultinys verdamas ant labai mažos ugnies, o tada sudedami kiti ingredientai.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite sultinį. Sudėkite kalakutieną į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant viryklės. Kai tik vanduo užvirs, nuimkite putas. Pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 40 minučių.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Sultinį perkoškite, mėsą atvėsinkite. Į sultinį sudėkite morkas, žiedinius kopūstus, salierus ir svogūnus ir virkite 15-20 minučių. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Įdėkite česnako ir juodųjų pipirų.
Kategorijos