Publikavimo data: 2025-08-18
Sveikas lašišos ir vištienos kiaušinių terinas
Lašišos terinas - tai iš Prancūzijos kilęs patiekalas, puikiai tinkantis sveikai mitybai. Lašišos terinas yra išvaizdus, tačiau ingredientai nėra pakankamai brangūs. Žuvies maltinukų iš lašišos, kurie būtini gaminimui, galima įsigyti parduotuvėje arba geriau pasigaminti namuose, kai lašišą iškepsite orkaitėje.
Žingsnis 1
Toliau plakant lašišą, į maišytuvą supilkite grietinę. Gautą mišinį perkelkite į dubenį. Į lašišos tyrę kartu su kiaušiniais įmaišykite smulkiai supjaustytas žoleles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Stačiakampį kepimo indą išklokite kepimo pergamentu. Lašišos juosteles išdėliokite šiek tiek persidengiant, kad jos padengtų formos dugną ir šonus. Išdėliokite žuvies mišinį ir išlyginkite paviršių. Uždenkite pergamento kraštais. Dėkite formą į 180 °C įkaitintą orkaitę 50 minučių.
Kategorijos