Publikavimo data: 2024-06-08
Sveiki koldūnai su bulvėmis
Vareniki su bulvėmis yra nepakartojamas švelnus patiekalas. Šio patiekalo kilmė siekia pagonybės laikus. Šis patiekalas yra paprastas, greitas ir skanus. Paprastai koldūnai gaminami pusmėnulio formos. Koldūnai pasižymi unikaliu sodriu skoniu. Šios rūšies koldūnus mėgsta visi ir niekas negali atsisakyti jų paragauti.
Žingsnis 1
Nuplautas bulves nulupkite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant ugnies, pasūdykite ir išvirkite. Tada jas sutrinkite į bulvių košę.
Žingsnis 2
Paimkite dubenį ir įmuškite kiaušinius, tada supilkite vandenį, druską ir miltus. Išminkykite tešlą, kad ji neliptų prie rankų. Uždenkite maistine plėvele ir palikite kelioms minutėms pailsėti.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į dešrą ir padalykite į vienodus gabalėlius. Tada tešlą iškočiokite į plonus plokščius pyragėlius ir ant kiekvieno dėkite įdaro. Tada užspauskite kraštus.
Žingsnis 5
Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite ir sudėkite koldūnus. Virkite juos 7-8 minutes. Kai jie bus paruošti, sumaišykite juos su keptais svogūnais.
Kategorijos