Sveiki koldūnai su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sveiki koldūnai su bulvėmis

Vareniki su bulvėmis yra nepakartojamas švelnus patiekalas. Šio patiekalo kilmė siekia pagonybės laikus. Šis patiekalas yra paprastas, greitas ir skanus. Paprastai koldūnai gaminami pusmėnulio formos. Koldūnai pasižymi unikaliu sodriu skoniu. Šios rūšies koldūnus mėgsta visi ir niekas negali atsisakyti jų paragauti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Sveiki koldūnai su bulvėmis Žingsnis 1
Nuplautas bulves nulupkite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant ugnies, pasūdykite ir išvirkite. Tada jas sutrinkite į bulvių košę.

Žingsnis 2

Sveiki koldūnai su bulvėmis Žingsnis 2
Paimkite dubenį ir įmuškite kiaušinius, tada supilkite vandenį, druską ir miltus. Išminkykite tešlą, kad ji neliptų prie rankų. Uždenkite maistine plėvele ir palikite kelioms minutėms pailsėti.

Žingsnis 3

Sveiki koldūnai su bulvėmis Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.

Žingsnis 4

Sveiki koldūnai su bulvėmis Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į dešrą ir padalykite į vienodus gabalėlius. Tada tešlą iškočiokite į plonus plokščius pyragėlius ir ant kiekvieno dėkite įdaro. Tada užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Sveiki koldūnai su bulvėmis Žingsnis 5
Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite ir sudėkite koldūnus. Virkite juos 7-8 minutes. Kai jie bus paruošti, sumaišykite juos su keptais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos