Publikavimo data: 2025-08-20
Sveiki makaronai su rausvąja lašiša
Makaronai yra gana universalus produktas, naudojamas su įvairiais padažais, daržovėmis, grybais, mėsa, jūros gėrybėmis. Kartu makaronai turi daug naudingų organizmui savybių: praturtina mus reikalingais vitaminais ir mikroelementais, suteikia energijos, padeda numesti svorio, turi detoksikacinį poveikį. Makaronai kartu su rausvąja lašiša - tai tiesiog vitaminų saugykla ir žvalumo užtaisas.
Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol jie išvirs iki pusės. Tuo pat metu česnaką supjaustykite stambiais gabalėliais ir pakepinkite alyvuogių aliejuje. Tada sudėkite pomidorus su jų pačių sultimis, troškinkite, kol išgaruos drėgmė, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Atsargiai išimkite kaulus iš rausvosios lašišos, supjaustykite filė kubeliais ir sudėkite į keptuvę su pomidorais. Po 3-5 minučių įberkite bazilikų.
Žingsnis 3
Susmulkinkite petražoles, palaukite dar 2-3 minutes. Tuo metu makaronai bus paruošti, nusunkite vandenį. Į makaronus supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus, ant viršaus užbarstykite petražolių, viską gerai išmaišykite, palaukite 2-3 minutes ir išjunkite kaitlentę.
Kategorijos