Švelni baltosios žuvies julienai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelni baltosios žuvies julienai

Klasikinis prancūziškas julienas žinomas visose pasaulio šalyse.Tad kodėl gi neeksperimentuoti ir nepagaminti julieno su žuvimi. Patiekalas bus švelnus, sultingas ir mažai kaloringas. Puikūs pietūs tiems, kurie stebi savo mitybą. Žuvienė kepama puode.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni baltosios žuvies julienai Žingsnis 1
Paruoštą žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pagardinkite prieskoniais. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite alyvuogių aliejuje.

Žingsnis 2

Švelni baltosios žuvies julienai Žingsnis 2
Puodo dugną ir sieneles patepkite aliejumi. Sudėkite žuvį, kepintus svogūnus, česnakus ir grietinę. Viską pabarstykite tarkuotu sūriu. Žuvies džiūvėsėlius 20 minučių kepkite 220C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos