Publikavimo data: 2024-05-26
Švelni baltosios žuvies julienai
Klasikinis prancūziškas julienas žinomas visose pasaulio šalyse.Tad kodėl gi neeksperimentuoti ir nepagaminti julieno su žuvimi. Patiekalas bus švelnus, sultingas ir mažai kaloringas. Puikūs pietūs tiems, kurie stebi savo mitybą. Žuvienė kepama puode.
Žingsnis 1
Paruoštą žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pagardinkite prieskoniais. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 2
Puodo dugną ir sieneles patepkite aliejumi. Sudėkite žuvį, kepintus svogūnus, česnakus ir grietinę. Viską pabarstykite tarkuotu sūriu. Žuvies džiūvėsėlius 20 minučių kepkite 220C temperatūros orkaitėje.
Kategorijos