Švelni bulvių košė su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelni bulvių košė su česnakais

Šiandien bulvės laikomos populiariausia daržove. Dėl universalaus skonio ir puikaus derinio su įvairiomis mėsos rūšimis, grybais ir kitais produktais šią daržovę galima naudoti įvairiausiuose patiekaluose. Bulvės dažniausiai kepamos, troškinamos, kepamos, dedamos kaip įdaras, iš jų gaminama visų mėgstama bulvių košė, kuri visame pasaulyje tapo labai populiari dėl paprasto paruošimo ir puikių skoninių savybių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Švelni bulvių košė su česnakais Žingsnis 1
Į puodą su vandeniu sudėkite bulves ir česnakus. Virkite, kol suminkštės. Išmeskite bulves į sietelį, palikdami puode šiek tiek bulvių vandens.

Žingsnis 2

Švelni bulvių košė su česnakais Žingsnis 2
Į vandenį supilkite pieną ir užvirinkite. Tada sudėkite bulves ir česnakus. Sutrinkite visus ingredientus. Įdėkite sviesto ir prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos