Publikavimo data: 2025-08-18
Švelni bulvių košė su česnakais
Šiandien bulvės laikomos populiariausia daržove. Dėl universalaus skonio ir puikaus derinio su įvairiomis mėsos rūšimis, grybais ir kitais produktais šią daržovę galima naudoti įvairiausiuose patiekaluose. Bulvės dažniausiai kepamos, troškinamos, kepamos, dedamos kaip įdaras, iš jų gaminama visų mėgstama bulvių košė, kuri visame pasaulyje tapo labai populiari dėl paprasto paruošimo ir puikių skoninių savybių.
Žingsnis 1
Į puodą su vandeniu sudėkite bulves ir česnakus. Virkite, kol suminkštės. Išmeskite bulves į sietelį, palikdami puode šiek tiek bulvių vandens.
Žingsnis 2
Į vandenį supilkite pieną ir užvirinkite. Tada sudėkite bulves ir česnakus. Sutrinkite visus ingredientus. Įdėkite sviesto ir prieskonių.
Kategorijos