Publikavimo data: 2025-08-17
Švelni sorų ir ryžių košė ant pieno
Košė yra vienas tinkamiausių ir maistingiausių pusryčių. Sorų ir ryžių košė maloniai paįvairins jūsų mitybą.
Žingsnis 1
Kruopas nuplaukite.
Žingsnis 2
Užpilkite kruopas vandeniu.
Žingsnis 3
Virkite, kol skystis išgaruos.
Žingsnis 4
Į kruopas įberkite druskos ir cukraus pagal skonį (0,5 arbatinio šaukštelio druskos ir 1 valgomąjį šaukštą cukraus). Supilkite pieną. Maišydami virkite dar 10 minučių ant vidutinės ugnies. Kruopos turi tapti minkštos. Uždenkite dangčiu ir palikite 5-10 minučių pastovėti.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami į išvirtą košę įdėkite sviesto ir vaisių. Gero apetito!
Kategorijos