Publikavimo data: 2024-05-12
Švelni tortilija su mėsa
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: ant stalo išbarstykite persijotus miltus, padarykite įdubimą, įpilkite šiek tiek vandens ir palaipsniui sumaišykite ingredientus tarpusavyje. Sviestą supjaustykite mažais gabalėliais ir taip pat įmaišykite.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 8 dalis ir palikite jas pailsėti apie 30 minučių, uždengę rankšluosčiu. Tada kočėlu iškočiokite iki 10 cm skersmens paplotėlius.
Žingsnis 3
Vištienos atraižas su grietinėle troškinkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kad išgaruotų skysčio perteklius, į mėsą įberkite pipirų mišinio ir palikite, kad šiek tiek pritrauktų skonio.
Žingsnis 4
Ant pusės iškočiotos plutos dėkite vištienos išpjovos, kubeliais supjaustytų pomidorų, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir smulkiai supjaustytų žaliųjų svogūnų, perlenkite duoną per pusę ir kepkite keptuvėje, kol apskrus, ne ilgiau kaip 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos