Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnios ir sultingos menkės kepenėlių salotos
Menkės kepenys laikomos delikatesu daugiausia dėl to, kad jose slypi daugybė svarbių junginių. Jų sudėtyje esantys vitaminai A ir D, omega-3 rūgštys padeda išvengti daugelio ligų. Be to, iš jų galime pasigaminti labai gerų patiekalų, kurie skiriasi ir skoniu, ir maistine verte. Dėl to net paprastos menkės kepenėlių salotos su kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais gali tapti šventiniu patiekalu.
Žingsnis 1
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir nuplikykite verdančiu vandeniu arba pamirkykite citrinos sultyse, kad suminkštėtų jų skonis.
Žingsnis 2
Menkės kepenėles lengvai sutrupinkite mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, svogūnus ir kepenis. Viską sumaišykite.
Kategorijos