Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios jautienos liežuvio salotos
Greitos ir paprastos salotos, skirtos greitam rankų pirštui, išgelbės tais atvejais, kai maisto ruošimui yra mažai laiko, o jūs norite kažko skanaus ir švelnaus. Salotos yra ne tik sočios, bet ir maistingos, jose gausu visų imunitetui palaikyti reikalingų vitaminų. Tinka daržovių mėgėjams ir sveikos mitybos šalininkams. Salotos paruoštos iš prieinamų ingredientų, yra ryškaus ir lengvo skonio. Daržovių salotose gausu naudingų mikroelementų, reikalingų sveikam gyvenimo būdui palaikyti.
Žingsnis 1
Pamirkykite liežuvį šaltame vandenyje maždaug 30-40 minučių. Išpilkite vandenį ir vėl užpilkite šaltu vandeniu. Virkite, kol suminkštės, maždaug 2-2,5 valandos. Atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Patogiame puode išvirkite bulves ir kiaušinius. Šiek tiek pasūdykite vandenį, kad būtų lengviau nulupti kiaušinius. Išvirusias daržoves atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Marinuotą agurką supjaustykite kubeliais. Jei iš jo teka sultys, pirmiausia perpjaukite agurką per pusę, kad išbėgtų skystis, tada supjaustykite kubeliais. Sūrį taip pat supjaustykite kubeliais. Kad sūris nepriliptų prie peilio, kelias minutes palaikykite šaldiklyje.
Žingsnis 4
Sumaišykite paruoštas supjaustytas daržoves. Pagal skonį įberkite žaliųjų žirnelių, druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Į majonezą sudėkite susmulkintą česnaką ir išmaišykite. Į salotas įpilkite majonezo ir česnako. Gerai išmaišykite.
Kategorijos