Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios krevečių salotos.
Krevetės atrodo pergalingai bet kokiame derinyje. Tačiau kartu su imbieru gaunamos švelnios, skanios ir aromatingos salotos, kurios atrodo patraukliai ir tvarkingai. Toks patiekalas papuoš ne tik šeimos vakarienę, bet ir šventinį stalą. Krevečių dėka gėrimas įgauna subtilų skonį ir išskirtinį aromatą.
Žingsnis 1
Nulupkite krevetes nuo uodegų, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite laimo sultimis.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių ir sezamų aliejumi, smulkiai sukapokite česnaką ir imbierą, sudėkite krevetes ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 3
Į stiklinę įdėkite salotų lapą. Šalia padėkite laimo skiltelę. Krevetes išdėliokite ratu ir į vidurį supilkite padažą.
Kategorijos