Publikavimo data: 2024-10-21
Švelnios krevetės su pupelėmis
Krevetes galima paruošti iš minimalaus ingredientų skaičiaus ir sukurti tikrą kulinarinį šedevrą. Pupelės su daržovėmis - originalus garnyras, patiekiamas prie keptų krevečių. Lengva laimo rūgštelė puikiai dera su krevečių skoniu. Dėl sėkmingai parinktų ingredientų patiekalas įgauna sodrų kvapą ir nepaprastą skonį.
Žingsnis 1
Krevetes iš visų pusių pabarstykite maltais pipirais ir druska pagal skonį. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite 1 šaukštelį alyvuogių aliejaus. Sudėkite krevetes į keptuvę ir maišydami kepkite apie 6 minutes. Iškepusias krevetes perkelkite į dubenį ir uždenkite folija, kad išliktų šiltos.
Žingsnis 2
Pašalinkite laimo žievelę ir išspauskite 2 valgomuosius šaukštus sulčių. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir raudonąją papriką.
Žingsnis 3
Į keptuvę, kurioje virė krevetės, įpilkite 1 šaukštelį alyvuogių aliejaus. Kai keptuvė įkais, suberkite smulkintus svogūnus ir paprikas. Kepkite daržoves, kol suminkštės, apie 8 minutes. Pabarstykite daržoves kmynais ir kepkite dar 1 minutę.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite pupeles, žievelę, laimo sultis ir pagal skonį druską bei juoduosius pipirus. Maišydami virkite 3 minutes. Išjunkite keptuvę.
Kategorijos