Švelnios lašišos salotos ant daržovių sluoksnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnios lašišos salotos ant daržovių sluoksnio

Įdomios ir neįprastos salotos, kaip visiems pažįstamo kailio prototipas, gali būti paruoštos iš tradicinių daržovių ir lašišos. Žuvis puikiai dera su bulvėmis, burokėliais ir morkomis, yra švelnios tekstūros ir malonaus kreminio skonio, jau nekalbant apie didelę maistinę vertę. Šios salotos visada taps stalo puošmena, o jų paruošimas neužima daug laiko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Švelnios lašišos salotos ant daržovių sluoksnio Žingsnis 1
Burokėlius, bulves ir morkas virkite puode, kol suminkštės. Atvėsinkite ir nulupkite odelę. Tada jas atskirai sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Švelnios lašišos salotos ant daržovių sluoksnio Žingsnis 2
Indą patepkite majonezu ir sluoksniais išdėliokite morkas, bulves, supjaustytą kiaušinį. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant viršaus sudėkite lašišos griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos