Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios lašišos salotos ant daržovių sluoksnio
Įdomios ir neįprastos salotos, kaip visiems pažįstamo kailio prototipas, gali būti paruoštos iš tradicinių daržovių ir lašišos. Žuvis puikiai dera su bulvėmis, burokėliais ir morkomis, yra švelnios tekstūros ir malonaus kreminio skonio, jau nekalbant apie didelę maistinę vertę. Šios salotos visada taps stalo puošmena, o jų paruošimas neužima daug laiko.
Žingsnis 1
Burokėlius, bulves ir morkas virkite puode, kol suminkštės. Atvėsinkite ir nulupkite odelę. Tada jas atskirai sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Indą patepkite majonezu ir sluoksniais išdėliokite morkas, bulves, supjaustytą kiaušinį. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant viršaus sudėkite lašišos griežinėlius.
Kategorijos