Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnios šukutės su šonine ir citrina
Šukutės yra tikras delikatesas. Ją galima valgyti net žalią, tačiau tinkamai paruošta ši jūros dovana atskleidžia visą savo skonio paletę, derindama išskirtinį skonį su švelnia, burnoje tirpstančia tekstūra. Citrina, kuri tinka prie bet kokių jūros gėrybių, išryškina ir sustiprina šukučių skonį, o šoninė patiekalui suteikia pikantiškumo ir pakylėja jį į visiškai naują skonio lygmenį.
Žingsnis 1
Šoninės griežinėlius perpjaukite per pusę, kad jų perteklius neužgožtų šukučių skonio. Į kiekvieną šoninės griežinėlį įvyniokite po šukutę. Visus suktinukus suverkite ant ilgo iešmo, šiek tiek atstumais vienas nuo kito.
Žingsnis 2
Dėkite iešmelius su šonine ir šukučių suktinukais ant grotelių ir pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 20 minučių. Prieš patiekdami išimkite šukutes iš iešmelių ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos