Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnūs austrių grybai su vištiena
Kvapnūs austrių grybai ir švelni vištienos mėsa sukuria gardų, kreminės grybų tekstūros patiekalą. Jis sotus ir turtingas baltymų. Be kitų privalumų - jis yra gana nebrangus ir gaminamas gana paprastai. Jis prieinamas ribotų finansų žmonėms ir tiems, kurie dar tik mokosi gaminti.
Žingsnis 1
Šlauneles perpjaukite pusiau ir įtrinkite prieskoniais. Supjaustykite svogūną, sūrį ir grybus kubeliais.
Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, sudėkite mėsą, apkepkite ir troškinkite. Tada į mėsą sudėkite grybus, pakepinkite ir troškinkite.
Žingsnis 3
Supilkite grietinę, grietinėlę, grietinėlę, druską, šiek tiek troškinkite, sudėkite sūrį ir pasirinktinai džiovintas žoleles.
Kategorijos