Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnūs austrių grybai su vištienos krūtinėle
Austrių grybai su vištienos krūtinėlėmis - universalus patiekalas, tinkantis namuose ruošiamai vakarienei. Papildykite jį bet kokiais makaronais ar koše - jis taps vienu mėgstamiausių. Jei norite, grietinę galite pakeisti pomidorų pasta, tada patiekalo skonis taps dar pikantiškesnis. Gaminimo pabaigoje patiekalą pabaigkite bet kokiais žalumynais, tada jis įgaus dar intensyvesnį skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite austrių grybus, nusausinkite juos ir supjaustykite maždaug tokiais pat gabalėliais kaip krūtinėlė. Sudėkite pievagrybius į tą pačią keptuvę. Nulupkite česnaką ir svogūną, supjaustykite svogūną kubeliais, sudėkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir susmulkintą česnaką, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Kai svogūnai iškeps ir iš grybų išgaruos drėgmė, sudėkite vištienos krūtinėlę. Viską sumaišykite, įpilkite grietinės ir uždengę dangčiu palaikykite porą minučių.
Kategorijos