Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnūs beliašai su vištienos malta mėsa
Vištienos mėsa beliašuose patiekalui suteikia ne tik sultingumo, bet ir švelnios tekstūros. Tarkuotas svogūnas mėsos maltiniuose sustiprina jų pikantišką skonį. Tokie kepiniai yra nebrangūs, įgudus jie taip pat paruošiami neilgai. Kai tešla siunčiama apdoroti, lieka laisvo laiko. Tokio varianto "Beliaši" yra įperkami finansinių išlaidų požiūriu.
Žingsnis 1
Į šiltą pieną suberkite cukrų, tada mieles ir maišykite, kol jos ištirps. Įdėkite kiaušinį, druską ir miltus. Minkykite, kol tešla nebelips prie rankų. Galite įberti šiek tiek daugiau miltų. Uždenkite ir palikite šiltai pakilti 1 valandą.
Žingsnis 2
Įdarą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Į jį įtarkuokite svogūną, išmaišykite. Iš tešlos suformuokite rutuliukus, iškočiokite plokščius pyragėlius. Į jų vidurį įdėkite maltos mėsos ir užspauskite. Kepkite įkaitintame saulėgrąžų aliejuje.
Kategorijos