Švelnūs beliašai su vištienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelnūs beliašai su vištienos malta mėsa

Vištienos mėsa beliašuose patiekalui suteikia ne tik sultingumo, bet ir švelnios tekstūros. Tarkuotas svogūnas mėsos maltiniuose sustiprina jų pikantišką skonį. Tokie kepiniai yra nebrangūs, įgudus jie taip pat paruošiami neilgai. Kai tešla siunčiama apdoroti, lieka laisvo laiko. Tokio varianto "Beliaši" yra įperkami finansinių išlaidų požiūriu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs beliašai su vištienos malta mėsa Žingsnis 1
Į šiltą pieną suberkite cukrų, tada mieles ir maišykite, kol jos ištirps. Įdėkite kiaušinį, druską ir miltus. Minkykite, kol tešla nebelips prie rankų. Galite įberti šiek tiek daugiau miltų. Uždenkite ir palikite šiltai pakilti 1 valandą.

Žingsnis 2

Švelnūs beliašai su vištienos malta mėsa Žingsnis 2
Įdarą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Į jį įtarkuokite svogūną, išmaišykite. Iš tešlos suformuokite rutuliukus, iškočiokite plokščius pyragėlius. Į jų vidurį įdėkite maltos mėsos ir užspauskite. Kepkite įkaitintame saulėgrąžų aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos