Švelnūs bulviniai blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnūs bulviniai blyneliai

Yra dešimtys blynų rūšių. Kiekviena iš jų yra gero skonio, aromato, tačiau tarp jų galima išskirti blynus "du viename" - tešla ir bulvės. Būtent šis derinys suteikia jiems ne tik nepakartojamą skonį, bet ir labai švelnią tekstūrą. Tokių blynų krūva sukuria ne tik norą pasisotinti, bet ir namų jaukumą, kai prie virtuvės stalo susirenka visa šeima. Vienas iš svarbių šio patiekalo privalumų yra jo nedidelė kaina.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.65/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs bulviniai blyneliai Žingsnis 1
Bulves supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir sutrinkite. Į bulvių košę suberkite druską ir cukrų ir išmaišykite. Tada supilkite pašildytą pieną ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelnūs bulviniai blyneliai Žingsnis 2
Į bulvių ir pieno košę įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir supilkite augalinį aliejų. Tada supilkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Švelnūs bulviniai blyneliai Žingsnis 3
Gerai įkaitinkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Ant keptuvės pilkite po samtį tešlos, pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Kai viena blyno pusė apskrus, apverskite ant kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos