Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnūs bulviniai blyneliai
Yra dešimtys blynų rūšių. Kiekviena iš jų yra gero skonio, aromato, tačiau tarp jų galima išskirti blynus "du viename" - tešla ir bulvės. Būtent šis derinys suteikia jiems ne tik nepakartojamą skonį, bet ir labai švelnią tekstūrą. Tokių blynų krūva sukuria ne tik norą pasisotinti, bet ir namų jaukumą, kai prie virtuvės stalo susirenka visa šeima. Vienas iš svarbių šio patiekalo privalumų yra jo nedidelė kaina.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir sutrinkite. Į bulvių košę suberkite druską ir cukrų ir išmaišykite. Tada supilkite pašildytą pieną ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Į bulvių ir pieno košę įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir supilkite augalinį aliejų. Tada supilkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Gerai įkaitinkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Ant keptuvės pilkite po samtį tešlos, pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Kai viena blyno pusė apskrus, apverskite ant kitos pusės.
Kategorijos