Švelnūs bulvių koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnūs bulvių koldūnai

Vareniki - tai patiekalas, kuris gali būti tiek lengvas užkandis, tiek visavertė soti vakarienė ar pietūs. Koldūnų gaminimas visada yra įdomus ir kūrybingas procesas, nes įdarų variantų gali būti begalės, o kurį iš jų naudoti, priklauso tik nuo mūsų fantazijos. O dabar noriu pasidalyti savo mėgstamiausiu ir nesudėtingu receptu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs bulvių koldūnai Žingsnis 1
Nulupkite ir išvirkite bulves.

Žingsnis 2

Švelnūs bulvių koldūnai Žingsnis 2
Tuo pat metu susmulkinkite svogūną ir kepkite jį keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Švelnūs bulvių koldūnai Žingsnis 3
Sutrinkite virtas bulves kaip košę ir sudėkite jas į pakepintus svogūnus. Išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 4

Švelnūs bulvių koldūnai Žingsnis 4
Tešlai ruošti į miltus pamažu supilkite verdantį vandenį ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 5

Švelnūs bulvių koldūnai Žingsnis 5
Padalykite tešlą į nedideles dalis, iškočiokite į blynelius ir aptepkite juos įdaru.

Žingsnis 6

Švelnūs bulvių koldūnai Žingsnis 6
Gautus ruošinius meskite į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės (5-7 min.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos