Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs bulvių koldūnai
Vareniki - tai patiekalas, kuris gali būti tiek lengvas užkandis, tiek visavertė soti vakarienė ar pietūs. Koldūnų gaminimas visada yra įdomus ir kūrybingas procesas, nes įdarų variantų gali būti begalės, o kurį iš jų naudoti, priklauso tik nuo mūsų fantazijos. O dabar noriu pasidalyti savo mėgstamiausiu ir nesudėtingu receptu.
Žingsnis 1
Nulupkite ir išvirkite bulves.
Žingsnis 2
Tuo pat metu susmulkinkite svogūną ir kepkite jį keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Sutrinkite virtas bulves kaip košę ir sudėkite jas į pakepintus svogūnus. Išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Tešlai ruošti į miltus pamažu supilkite verdantį vandenį ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į nedideles dalis, iškočiokite į blynelius ir aptepkite juos įdaru.
Žingsnis 6
Gautus ruošinius meskite į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės (5-7 min.).
Kategorijos