Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnus Cezaris su krevetėmis
"Cezaris" su krevetėmis būna švelnus, rafinuoto skonio ir kartu labai paprastas paruošti. Didelės karališkosios krevetės patiekale atrodo įspūdingai, o kartu su traškiais džiūvėsėliais, šviežiais salotų lapais ir padažu sukuria nepakartojamą skonį. Šios salotos puikiai tinka šventiniam stalui ar romantiškai vakarienei, jos dera su daržovių garnyrais, šviežiomis žolelėmis ir žuvies patiekalais.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus, įpilkite šiek tiek sojų padažo ir apkepkite krevetes iš abiejų pusių, kol iškeps. Duoną supjaustykite mažais kubeliais ir išdžiovinkite iki 180-200 ℃ įkaitintoje orkaitėje. Stambiai supjaustykite salotų lapus. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas: į lėkštes išdėliokite susmulkintus salotų lapus, sudėkite skrebučius, tada vyšninius pomidorus. Viską užpilkite Cezario padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant viršaus sudėkite keptas krevetes.
Kategorijos