Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnūs dešrelių suktinukai su varške
Mes mėgstame varškę! Tiek įprastą, tiek kepiniuose. Šie padažai yra labai švelnūs. O iškepti juos užtrunka vos 15 minučių. Privalote juos išbandyti!
Žingsnis 1
Gerai sumaišykite miltus, pusę puodelio cukraus, sviestą, 1 kiaušinį, 4 šaukštus grietinės, druską ir sodą.
Žingsnis 2
Gausite tokią smėlėtą tešlą, kuri neturėtų lipti prie rankų. Uždenkite maistine plėvele ir leiskite jai pailsėti.
Žingsnis 3
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę, 1 šaukštą cukraus, 1 šaukštą miltų, 1 šaukštą grietinės ir pusę kiaušinio.
Žingsnis 4
Tešlą plonai iškočiokite, dangteliu išpjaukite apskritimus, ant vieno krašto uždėkite įdaro ir suformuokite dešrelių ritinėlį. Suspauskite.
Žingsnis 5
Sudėkite pyragėlius ant aliejumi pateptos ir miltais pabarstytos kepimo skardos. Viršų aptepkite kiaušiniu. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Kategorijos